Johan Vermeersch trakteert met tickets

Tim Schoonjans
© Brussel Deze Week
13/04/2006
De supporters van FC Brussels behoren volgens veel mensen tot de trouwste voetbalsupporters van het land. Om hen hiervoor te bedanken, stelt voorzitter Johan Vermeersch vijfhonderd tickets ter beschikking voor de wedstrijd op Standard.

"We hebben dit jaar een goede eerste ronde gespeeld. De tweede ronde is veel minder goed (vorige zaterdag werd nog met 0-1 op eigen veld verloren tegen Moeskroen), maar de supporters blijven komen. Ik wil ze hiervoor bedanken door deze tickets ter beschikking te stellen."

De gratis tickets zijn via de verschillende supportersclubs te verkrijgen. "Zo'n negen bussen zullen zondag naar Sclessin (het stadion van Standard, in Luik) afreizen. De supporters moeten met één van de supportersclubs meegaan om een gratis ticket te krijgen," vertelt Vermeersch. "Op uitwedstrijden zijn we gewoonlijk met driehonderd supporters. Hopelijk zijn dat er nu tweehonderd meer."

Olivier Lebbe, voorzitter van supportersclub Brussels Boys, is supporter van het eerste uur en zeer blij. "De supporters hebben zichzelf niks te verwijten. We zijn altijd aanwezig, thuis en uit, en doen altijd ons best. De laatste weken viel er niet veel meer te zien, we waren zoals ze zeggen les cochons payeurs. Ik vind dit een mooie geste van meneer Vermeersch."
De Brusselaars spelen zondag om half negen 's avonds tegen de leider in de eerste klasse. Ze zullen zeker en vast de steun krijgen van hun supporters. Het is aan de ploeg om de stunt van verleden jaar (1-3) te herhalen.

Vrijdag is een nieuwe aflevering van de reality-reeks Studs te zien op tvbrussel. Daarin drinkt voorzitter Vermeersch een frisse pint met Guy Vanhengel en bezoeken de spelers chocolatier Neuhaus.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni