Raymond Goethalstribune wordt zaterdag ingehuldigd

Zaterdag wordt de Raymond Goethalstribune in het Edmond Machtensstadion in Molenbeek ingehuldigd. Het is deze week een jaar geleden dat de meest succesvolle Belgische voetbaltrainer overleed.

Na de officiele inhuldiging van de Raymond Goethalstribune volgt de wedstrijd tussen FC Brussels en Sint-Truiden. Dat is toevallig een club waar Goethals ooit trainer was, van 1959 tot 1966.

Samen met de tribune is er ook een nieuwe vip-ruimte, waar onder andere de beker staat die Raymond Goethals won met Olympique Marseille. Maar er kunnen altijd voorwerpen bijkomen van de vele mensen die Raymond Goethals gekend heeft.

Het is de bedoeling om iedereen te laten meegenieten van deze ruimte. Manager Vermeersch van FC Brussels wil daarom tussen Kerstmis en Nieuwjaar een opendag organiseren.

Als het van manager Johan Vandermeersch van FC Brussels afhangt, komt er volgend jaar een vriendschappelijke match tussen FC Brussels en Olympic Marseille, de club waar wijlen Raymond Goethals zijn grootste successen boekte.

En Vermeersch heeft nog plannen. Hij is in onderhandeling met SN Brussels Airlines om een vriendschappelijke wedstrijd te organiseren tussen Olympic Marseille en zijn FC Brussels. Dat zou voor augustus zijn.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?