Er is het voorbije weekend weer gesport in Brussel. Voetbaluitslagen en zaalsportuitslagen. We zetten ze voor u op een rijtje.
Voetbal
Dit weekend zijn de zestiende finales van de beker van België voetbal gespeeld. Op Anderlecht na heeft geen enkele Brusselse club zich kunnen plaatsen voor de volgende ronde.

Anderlecht won gisteren met 2-3 op het veld van Bocholt uit derde klasse, maar Brussels en White Star verloren.

AA Gent- Brussels was na verlengingen 2-1. En White Star verloor thuis met 1-2 van eersteklasser Charleroi.

Zaalsporten
In het basketbal heeft Vilvoorde verloren van Oostende met 95-73. Vilvoorde heeft nog altijd twaalf punten en staat op de negende plaats.

In tweede klasse won Brussel overtuigend van Haneffe met 104-49. Brussel staat daarmee op één met 33 punten.

In het volleybal won Lennik bij Halen met 1-3. Lennik staat derde met 24 punten.