Sportgids van VGC is uit

Bettina Hubo
© Brussel Deze Week
24/09/2005
De nieuwste editie van de sportgids van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) is zopas verschenen. Hierin wordt een overzicht gegeven van alle sporten die je in Brussel in een Nederlandstalige omgeving kunt beoefenen.

In het eerste deel van de gids wordt het sportaanbod opgesplitst per doelgroep: jongeren, volwassenen, 50-plussers en gehandicapten. Per discipline worden de sportclubs opgesomd en ook de plaatsen waar je les kunt volgen.

Na dit uitgebreide overzicht komen de jeugdsportkampen tijdens de schoolvakanties aan bod. In de daaropvolgende sportkalender zijn allerlei eenmalige activiteiten opgenomen, die dit seizoen door de VGC, de sportverenigingen, de gemeenten en Bloso worden georganiseerd. In de brochure staan ook enkele bijzondere initiatieven van de sportdienst van de VGC, zoals de sportacademies en de teamtriatlon die op 22 oktober zal plaatsvinden. Achteraan in de gids wordt dan nog een overzicht gegeven van Brusselse sportcentra waar je gemakkelijk als individu terecht kunt, zoals zwembaden, klimmuren, schaatsbanen en manèges.

:: Info: de gids is gratis te verkrijgen bij de sportdienst van de VGC, Leopold II-laan 178, 1000 Brussel, 02-413.04.38, e-mail: sportdienst@vgc.be

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni