Vervang Peter en doe mee aan De 20 kilometer door Brussel

© brusselnieuws.be
15/05/2008
FM Brussel gaat op zoek naar de Peter Pype-lookalike. Tot zijn grote spijt moet Peter immers afhaken voor de loopwedstrijd 'De 20 km door Brussel' waaraan hij samen met brusselnieuws.be, tvbrussel en Brussel Deze Week zou deelnemen. Een hardnekkige knieblessure houdt de presentator van 'Goeiemorgen' op FM Brussel al een tijd aan de kant.

Na overleg met zijn coach Andre Ornelis, besliste Peter om af te zien van zijn deelname aan De 20 km door Brussel. Deze beslissing is natuurlijk een zware klap voor '100 procent Brussel', de ploeg met ook Yasmina El Messaoudi (tvbrussel), Steven Van Garsse (Brussel Deze Week) en Bruno Schols (brusselnieuws.be).

Loop met Peters rugnummer
FM Brussel blijft echter niet bij de pakken zitten en gaat op zoek naar een waardige vervanger voor Peter. Sportievelingen uit Brussel en omgeving die willen meelopen en nog geen rugnummer hebben, kunnen meedoen aan de wedstrijd 'Vervang Peter'.

Een jury buigt zich over alle kandidaturen en kiest twee personen van wie het profiel het dichtst bij dat van Peter aanleunt. Na de ultieme Peter Pype-quiz wordt het rugnummer van Peter geschonken aan de nieuwe vertegenwoordiger van FM Brussel in de 100 procent Brussel-ploeg.

:: Interesse? Stuur een foto én persoonsbeschrijving naar vervangpeter@fmbrussel.be

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sport

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni