Voetbaluitslagen in Brussel

RSCA Anderlecht kon het weekend tevreden afsluiten met 4-0 winst tegen Westerlo. Maar ook andere Brusselse ploegen stonden afgelopen weekend op het voetbalveld.

Eerste klasse
Op de veertiende speeldag in de hoogste voetbalklasse won RSCA Anderlecht dit weekend met 4-0 van Westerlo. Deze winst brengt Anderlecht op de tweede plaats in het klassement.

FC Brussels verloor zondag in Lierse met 5-1 en staat daardoor op de zestiende plaats in de rangschikking met acht punten.

Tweede klasse
In de tweede voetbalklasse won Union SG op eigen veld met 3-0 van Kortrijk. Union Saint Gilloise staat daarmee met twaalf punten op de zeventiende plaats.

Derde klasse B
White Star Woluwe ging dit weekend in het Limburgse Bocholt winnen met 2-4 en komt daarmee op een zevende plaats met vijftien punten. Diegem Sport deed het nog beter en won met 7-0 bij Seraing. Diegem Sport staat negende met veertien punten.

Vierde klasse B
RSD Jette kreeg zondag één doelpunt tegen en verloor met 0-1 van SK Lebbeke. Dilbeek Sport speelde zaterdag gelijk tegen Kontich FC en Rode-Verrewinkel won van Wilrijk met 1-2. Jette staat nu laatste in de rangschikking met drie punten, Wilrijk staat op de achtste plaats en Dilbeek op de vierde. Willebroek staat ook na het weekend nog steeds op de eerste plaats in vierde klasse B.

Vierde klasse C
In vierde klasse C verloor Grimbergen van FC Hedera Millen met 4-3. Tempo Overijse - Berkenbos einde zaterdag op 3-1 en Vilvoorde FC tegen KSK Heist op 1-3. In vierde klasse C staat Grimbergen nu op de elfde plaats, Overijse op de achtste en Vilvoorde op de vijftiende plaats.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees meer over

Nieuws uit Brussel in je mailbox?