Stel je vraag aan ...

a la carteIn A La Carte stel jij de vragen. Van maandag tot donderdag nodigt BRUZZ de m/v/x uit die mee het nieuws van de dag bepaalt. En we leggen hem of haar jouw vragen voor. 

 

 

Nele Van den Broeck 3 BRUZZ ACTUA 1648
© Saskia Vanderstichele
| Nele Van den Broeck

Maandag is Nele Van den Broeck te gast in de studio van A La Carte.

De zangeres en actrice is - na een tijdje in het Verenigd Koninkrijk gewoond te hebben - weer terug in Brussel. En ze bracht haar ginds gemaakte popopera mee. De zoet­zure, droogkomische, muzikaal eclectische ‘Nele Needs a Holiday: The Musical’ gaat deze week in Belgische première in de KVS. 

Heb jij een vraag voor Nele Van den Broeck? Laat het ons weten via het formulier hieronder en Robert Esselinckx legt jouw vraag voor op maandag tussen 12 en 14 uur. 

Presentatoren

Afwisselend leiden deze vier interviewers samen met presentator Kenneth Berth A La Carte een week lang in goede banen: Margot Otten, Melina Verbeeck, Filip De Rycke en Robert Esselinckx.

-- Moderator: Robert Esselinckx

Stel je vraag

Je kan je vraag via het formulier hieronder doorsturen, of via Whatsapp.


Kijk live | A LA CARTE

Je kan A La Carte hieronder live bekijken van maandag tot en met donderdag, telkens van 12 tot 14 uur. Op de andere momenten kan je hier naar de andere programma's van BRUZZ tv kijken. 

 

a la carte - footer