Picknickkiosk opent in Josaphatpark

© Facebook Josaphine's

Vanaf zaterdag kunnen de bezoekers van het Josaphatpark in Schaarbeek er genieten van een picknick zonder ook maar enige voorbereiding te moeten treffen. Het nieuwe Josaphine’s biedt er voortaan picknickmanden mét dekentje aan. De zaak huist in de voormalige snoepkiosk aan de ezelspaddock.

“In steden als New York en Londen is het ‘parkleven’ al stevig ingeburgerd,” klinkt het op de Facebookpagina van de initiatiefnemers. “Families en vrienden komen er samen om van de zon te genieten. Dat wilden we in Brussel ook.”

Dus kwamen de oprichters van Josaphine’s met het idee een picknickzaak in het Josaphatpark te openen, nadat de overeenkomst met de uitbater van de snoepkiosk ten einde liep. In de kiosk bieden ze bezoekers voortaan gevulde picknickmanden voor vier tot zes personen aan, in combinatie met een waterdicht dekentje.

Josaphine’s is open van 10.30 uur tot 18.30 uur. Meer info over de prijzen en de kaart vind je hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?