Reuzeontbijt in de Wetstraat op autoloze zondag

© GRACQ Bruxelles
| Een eerdere picknick in de anders behoorlijk drukke Wetstraat, destijds van fietsersbeweging Gracq (archiefbeeld)

Op zondag 22 september, autoloze zondag, organiseert een hotelketen in samenwerking met een fairtrade koffiemerk een ontbijt in het midden van de Wetstraat. De toegang is gratis. Aan de gigantische tafel zal plaats zijn voor achthonderd personen.

Tijdens een gewone weekdag staat Brussel bekend omwille van de verkeersdrukte die er heerst. Maar dat zal op 22 september tijdens de autoloze zondag niet waar zijn. De Brusselse hotelgroep de Thon Hotels Brussels groep organiseert dan samen met Puro Fairetrade Coffee een groot ontbijt in hartje Brussel en voorziet spijs en drank voor de achthonderd verwachte deelnemers. De tafel zal reiken van nummer 35 tot 77 in de Wetstraat, waar je tussen 10.30 uur en 12 uur kan aanschuiven om samen gezellig te eten.

Iedereen die wil mag gratis deelnemen, maar de aanwezigen worden wel aangemoedigd om een vrije bijdrage te leveren. De opbrengst hiervan gaat integraal naar een goed doel: GoodPlanet Belgium, het Rode Kruis of Birds Bay.

THON HOTELS BREAKFAST FOR EVERYONE 22/09, 10:30-12:00

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?