WK-Café du Mundial heropent

© Le Café du Mundial
| Het café, gelegen op de Nieuwe Graanmarkt 22, was al eens open tijdens het WK in Brazilië van 2014. De tweede Russische editie opent donderdag.

De tijdelijke WK-bar Café du Mundial opent donderdag opnieuw de deuren. Het café is een heruitgave van de succesvolle pop-upbar tijdens het WK in Brazilië van 2014.

Voetbalfans die op zoek zijn naar een plek om het WK in Rusland te bekijken, kunnen net als in 2014 terecht op de Nieuwe Graanmarkt 22 in Brussel. Het tijdelijke café Café du Mundial heropent donderdag 14 juni de deuren en sluit wanneer het WK erop zit. 

De uitbaters Nelson en Edouard, willen naar eigen zeggen de uitbundige sfeer van een stadion binnen brengen in het hartje van Brussel. Meer bepaald in het oude atelier van hoedenmaker Christophe Coppens. 

WK matchen bekijken kost er geen geld. Alleen wanneer de Belgen spelen, moeten kijklustigen betalen, schrijft de krant La Capitale. Dat doen de organisatoren om plaatsjes vrij te houden voor echte Duivelfans.

Sporting Flagey

In Sporting Flagey verzamelen we het Brusselse sportnieuws. Met onder meer wedstrijdverslagen van voetbal, basketbal en hockey, maar ook portretten van Brusselse sporters.
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Nieuws uit Brussel in je mailbox?