Dankzij Couleur Café met korting naar het museum

© Benjamin Struelens

Voor het vijfde jaar op rij promoot Couleur Café ook buiten haar festivalterrein de bruisende Brusselse cultuur. Knip je polsbandje dus niet te snel af, want je krijgt er nog een maand lang een heleboel korting mee.

Onder de noemer Hit The City krijg je als bezoeker een stevige korting bij verschillende partners van het festival. Ben je het Atomium na drie dagen in het Ossegempark nog niet beu gezien, dan kan je het ook van binnenuit gaan bezichtigen. Ook Bozar geeft korting op verschillende expo’s, onder andere op de (wegens succes verlengde) tentoonstelling Hugo Claus, con amore en AA SSCHMMETTRROOSSPPECCTIVVE van de Amerikaanse multimediale artiest Charlemagne Palstine.

Ook filmliefhebbers worden verwend. Enerzijds krijg je in Kinepolis drie euro korting op een filmticket. Je kan er dus een maand lang voor slechts acht euro de grootste kaskrakers gaan kijken. “Het gaat niet om een eenmalige korting. Je krijgt elke keer opnieuw korting op je ticket” benadrukt persverantwoordelijke Dennis Corbesier. Anderzijds kan je ook aan verminderd tarief naar de Star Wars-tentoonstelling Star Wars Identities. Die loopt nog de hele zomer in paleis 2 van Brussels Expo.

Een overzicht van alle deelnemende partners vind je op de website van het festival.

Couleur Café 2018

Op 29/6, 30/6 en 1/7 neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met sfeerverslagen, foto's, interviews en nog veel meer. Volg het hier.
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?