Brussels Summer Festival trekt met nieuwe programmatie naar lokale cafés

© Eric Danhier

Het Brussels Summer Festival (BSF) lanceert op zijn 18de editie een nieuwe programmatie buiten het festival, het "BSF OFF". Vanaf 3 juli tot aan de start van het eigenlijke festival op 14 augustus worden cafés en bars in de negentien Brusselse gemeenten verrast met gratis animaties, dj sets en concerten.

Het BSF OFF moet de perfecte manier worden om niet enkel nieuwe namen uit de muziekwereld te leren kennen, maar ook om de lijst met favoriete cafés in de hoofdstad uit te breiden. Een dertigtal Brusselse bars zal de deuren openstellen voor het BSF OFF. Als kers op de taart zijn er tijdens BSF OFF ook nog kaarten te winnen voor het BSF.

De officiële planning van de concerten van het BSF OFF zal vanaf 29 juni terug te vinden zijn op www.bsf.be. Maar de organisatoren weten nu al dat het de ideale gelegenheid wordt om eens binnen te springen bij wijnbar Chez Felix in Schaarbeek na de vrijdagmarkt of om Nadia, de uitbaatser van het café Zazou, in Anderlecht te leren kennen. Zij is een fan van de groep Boy With a Beard, die ze zelf ontdekte op het BSF.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?