Kunstcollectief Farm Prod krijgt vrij spel op streetartmuur

© Le Mur via Facebook

Het Brusselse collectief Farm Prod mag zich uitleven op Le MUR. Dat is een reclamepaneel dat dienst doet als openluchtmuseum voor streetart. Elke maand wordt het door een andere kunstenaar ingevuld.

Het kunstenaarscollectief is al bijna vijftien jaar actief in onze hoofdstad. In 2014 werkten ze een tekening voor de striproute van de Stad Brussel uit en hun werken sierden onder andere al de gevel van bakkerij Charli, de muren van de KVS en de vensters van de oude Citroëngarage, voor dat Kanal werd.

Van 28 tot 30 december gaat het collectief dus op Le MUR aan de slag. Zondagavond wordt de afgewerkte muurschildering op het Spanjeplein aan het grote publiek voorgesteld. Tot 27 januari kan je het werk er aanschouwen. Daarna is het de beurt aan een nieuwe kunstenaar en verdwijnt het kunstwerk onherroepelijk onder een verse laag verf.

Farm Prod - Le MUR 28/12 > 27/01 Spanjeplein

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?