CARAMBA met Joey Coco

En hoe wil ú uw zomerse zaterdag- en zondagnamiddagen doorbrengen? Languit luierend in de hangmat, een Bloody Mary in de ene hand? Al aan een soundtrack gedacht bij die ultieme chill out? Welaan dan: meet Joey Coco.

Elke zaterdagmiddag om 12 uur en zondag om 13 uur schotelt Joey Coco je de lekkerste grooves en meest soulvolle vibes voor, op een wijze die uw hormonenspiegel aardig zal beroeren.

Naar verluidt een uit Havana gevluchte Slavo-Cubaan, in een vorig leven dealer van hartzeer én cocaïne, stampte Coco in Miami halverwege de noughties de intussen ter ziele gegane maar ultratrendy PIMP 101-feestjes uit de grond. Na tal van losbandige luxeparties, in de prak gereden Hummers, wraaklustige stripteasedanseressen die hij met kind zou hebben geschopt én hardnekkig wederkerende politierazzia's, kapte de man ermee in 2012 en vluchtte hij naar Europa.

Achternagezeten door meer dan één verongelijkt drugskartel dook Coco onder in Brussel, waar hij in de heetste clubs van Matongé en de smoezeligste darkrooms aan Brussel-Noord zijn in Miami aangescherpte dj-skills etaleerde, tot jolijt van de toonaangevende undergroundscene die hem vandaag op handen draagt.

Anno 2017 trekt Coco het partycollectief CARAMBA, samen met een crew uit Los Angeles, Cuba en Miami overgewaaide bad boys die naast sexy vibes ook steevast "lekker spul" op zak hebben, zoals Coco dat treffend omschrijft. "En boca cerrada no entran moscas", weet Coco, een wijsheid die hij van zijn moeder heeft. Maar 't is een gulle vent. Laat hem diep in uw ogen kijken en hij orakelt vast "Dime con quién andas, y te diré quién eres", want geen mens heeft geheimen voor Joey.

Entrepreneur, lifestyle coach, muziekconnaisseur, vrouwenmagneet: you've never cracked a nut until you've cracked The Coco.

(Geen idéé wat dat betekent.)

CARAMBA dus, zaterdag 12 uur / zondag 13 uur, de hele zomer lang bij BRUZZ.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees meer over
Lees ook

Le 77, la bonne adresse

music 1518586234
BRUZZ Magazine
deze week
  • Assita Kanko: 'De N-VA? Ik zit goed bij de MR'
  • Landbouw in Neerpede: hoe lang nog?
  • Weg uit Vlaanderen: hippe senioren verhuizen naar bruisend Brussel
  • Hier vind je BRUZZ in de stad
  • Archief
deze week
Neem een abonnement