DJ's vervolledigen affiche Couleur Café, ook BRUZZ-DJ's op podium

Het Brusselse festival Couleur Café voegt 33 namen toe aan zijn affiche, voornamelijk dj's. Daarmee vallen de laatste puzzelstukjes op hun plaats en is de affiche compleet.

De laatste namen zijn vooral DJ’s en groepen die de festivalgangers met dansbenen moeten bekoren. Nieuw op de affiche zijn onder andere Liège Dub Faction en Soul Shakers. Verder ook Frontal en SupAfly Collective die allebei een radioshow hebben op BRUZZ.

Naast de bijna 50 concerten op de drie hoofdpodia, pakt het festival uit met vier kleinere stages, waar deze nieuwe namen een plaatsje krijgen. Op de Red Bull Elektropedia Black Stage grijpt elke dag een ander DJ-collectief de macht terwijl je op Mamafoufou eerder Afro-Caraïbische muziek mag verwachten. In het Dub Forest vinden fans van het Jamaicaanse genre dan weer hun ding. Tot slot is er ergens op het festivalterrein nog een geheim podium verstopt. Als je het vindt, kan je daar luisteren naar de Balkanmuziek van Borokov.

Op die kleinere podia is er ook plaats voor opkomend talent. Zo maak je via Facebook kans op een plekje op Mamafoufou. Op vi.be, het platform van POPPUNT, gaat de organisatie op zoek naar drie artiesten om elke dag de Red Bull Elektropedia Black Stage te openen.

Naar goede gewoonte is er veel plaats voor gevestigde waarden uit eigen stad. Onder ander Témé Tan, Angèle, Stikstof, Juicy en Le 77 staan op de affiche van de 29ste editie van het festival te pronken. Daarnaast zakken ook veel internationale artiesten het laatste weekend van juni naar Brussel af. Alborosie, Gregory Porter, Young Thug en Milky Chance zijn maar enkele van de kleppers die Couleur Café deze zomer aandoen.

Couleur café, 29/6 > 01/7, Atomiumsquare

Couleur Café 2018

Op 29/6, 30/6 en 1/7 neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met sfeerverslagen, foto's, interviews en nog veel meer. Volg het hier.
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?