Fuse viert 25ste verjaardag in Paleis 12

© Trax

De Brusselse technotempel Fuse wordt dit jaar 25. Die kwarteeuw vieren ze niet in de Marollen maar buitenshuis, in Paleis 12. Wie op 27 april de verjaardagsplaten mag draaien, is voorlopig nog niet bekend.

De voorbije decennia ontpopte Fuse zich tot een van de beste technoclubs ter wereld. De discotheek in de Blaesstraat werd in 1994 opgericht door Thierry Coppens en Peter Decuypere. Ondertussen zijn zij allebei met nieuwe projecten bezig, en is de feesttempel in handen van Nick Ramoudt en Dominique Marten.

Gigantische namen kropen in Fuse achter de draaitafels: Daft Punk, Aphex Twin, Felix The Housecat, Zombie Nation,... Dave Clarke was er zelfs kind aan huis.

Buitenshuis vieren

Om hun verjaardag te vieren trekt Fuse nu naar Paleis 12. Op 27 april maken ze er daar niet minder dan 14 uur lang een feest van. De verjaardagsfestiviteiten beginnen al om acht uur 's avonds en gaan door tot tien uur de volgende morgen. Veel verdere informatie over het verjaardagsfeest is er voorlopig nog niet. Zo is ook wie voor de muziek zorgt nog niet bekend.

FUSE 25Y 27/4, 20.00 > 10.00, Paleis 12

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?