Hier is ie dan: de langverwachte MIVB-technotrack van BRUZZ

BRUZZ-presentator Robbe maakte voor de verjaardag van Fuse een technofragment op basis van de MIVB-tune. Leuk experiment, tot de vervoersmaatschappij hem uitdaagde om er een volledig nummer van te maken. Challenge accepted!

Robbe stak z'n licht op bij Fuse zelf en riep de hulp van het Brusselse dj-duo GoldFFinch in. Een week sleutelen later is het nummer er: zes minuten ondergronds raveplezier dat de Brusselaar hyperbekend in de oren klinkt.

Op Spotify of Apple Music moet je de technotrack voorlopig niet zoeken, daar zijn zowel Petitjean als het nummer te underground voor. Maar als trouwe lezer en luisteraar kan je het nummer vanaf vandaag wel helemaal gratis downloaden. Je favoriete nieuwe clubschijf vind je vanaf nu hier terug.

Opdracht geslaagd dus, en dat betekent dat je het nummer morgen ook in alle Brusselse metrostations hoort. De MIVB speelt namelijk een hele dag lang de grootste Fuseklassiekers om de verjaardag van de club te vieren. Het BRUZZ-nummer staat er tussen grootheden als Laurent Garnier, Daft Punk en Armand van Helden.

FUSE 25Y 27/4, 20.00 > 10.00, Paleis 12

Robbe maakt zijn techno track bekend

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?