Zwangere Guy teaset nieuwe album op Instagram

© Elie Carp

Zwangere Guy heeft op Instagram de achterkant van zijn nieuwe album gepost. Geen groot nieuws zou je denken, maar zo verklapt hij wel al wie er meewerkte aan de plaat.

Uiteraard zitten daar veel usual suspects tussen. Zo producete Lefto een aantal nummers op de plaat. Dr. Peet van Le 77 en Blu Samu mogen op hun beurt een aantal lijnen meerappen. Ook BRUZZ-dj Mambele mocht een beat leveren voor het nummer 'Energuy'.

Toch zitten er ook een aantal opvallende namen in het lijstje. Zo lenen de Leuvense singersongwriter Selah Sue en de Antwerpse rapper Darrell Cole hun stem mee aan het nummer 'Guy Funk'. De jonge Antwerpenaar Rare Akuma doet dan weer de productie van het slotnummer. Hij bracht in december zijn debuut-ep uit maar daarvoor maakte hij al beats voor het Amerikaanse hiphopduo $uicideboy$.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?