Ontdek de nieuwe BRUZZ Guide nu aan het Centraal Station

Volg hierboven live de radio-uitzending van aan het Centraal Station.

Donderdag lanceren we de nieuwe BRUZZ Guide. Je ontdekt daarin de leukste plekjes in Brussel en onze collega's verklappen ook hun persoonlijke favorieten. Om de lancering te vieren, maken we 's ochtends live radio vanop het Europakruispunt voor het Centraal Station.

Dat Brussel enorm veel te bieden heeft, hoeven we je niet meer te vertellen. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daar willen wij met de BRUZZ Guide een handje bij helpen. We hebben opnieuw de beste adresjes in de hoofdstad voor je gebundeld in een praktische gids.

square - bruzz guide 2019 - out now

Een nieuwe BRUZZ Guide, het is ondertussen een jaarlijkse traditie, maar dat maakt de lancering van de gids niet minder speciaal. Om het boekje aan jullie voor te stellen, parkeren we onze BRUZZ-bus op donderdag 21 februari, van 7 tot 10 uur, op het Europakruispunt. Pal voor het Centraal Station dus. Onze presentatoren maken er live radio en je kan er fantastische prijzen winnen.

Vanaf donderdag vind je de Guide op de verschillende verdeelpunten. Alle informatie staat dan ook op www.bruzz.be/guide2019.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?