Gratis zomeractiviteiten in voetgangerszone

In de maanden juli en augustus kan je elke woensdag en zaterdag in de voetgangerszone terecht voor gratis activiteiten, van workshops tot concerten. Ook de pop-upstore BXLove opent opnieuw de deuren aan de Beurs.

Nu de zomer in de stad hangt, wil het Brusselse stadsbestuur de gebruikers van de voetgangerszone wat extra verwennen. Onder de noemer BXLoveSummer organiseert het de hele zomer lang gratis activiteiten, telkens op woensdag en zaterdag.

Aftrappen doet het programma nu zaterdag met een concert van het Nationaal Orkest van België op het Beursplein. Tussen 16 en 17 uur zullen de klanken van het orkest de binnenstad in een warme gloed hullen.

Later deze maand zullen er nog breakdance battles uitgevochten worden aan de voet van de Beurs, kan je er terecht voor initiatielessen Engels boksen en thaiboksen, of kan je er gaan meedansen op Spaanse ritmes of lindyhop.

Pop-upstore
Ook krijgt het Beursplein een – weliswaar tijdelijke – nieuwe look. Naast de bloemen en bomen die er al enkele weken staan, komen er deze zomer ook extra zitbanken en straatdecoraties.

Net zoals vorig jaar opent de pop-upstore BXLove opnieuw de deuren naast de Beurs. Daar kan je terecht voor meer informatie over de gratis zomeractiviteiten, maar ook voor uitleg over de voetgangerszone en accessoires van het merk #BXLove (zoals t-shirts en badges).

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
BRUZZ Magazine
deze week
  • Assita Kanko: 'De N-VA? Ik zit goed bij de MR'
  • Landbouw in Neerpede: hoe lang nog?
  • Weg uit Vlaanderen: hippe senioren verhuizen naar bruisend Brussel
  • Hier vind je BRUZZ in de stad
  • Archief
deze week
Neem een abonnement