Vierde editie van Frunch start vrijdag

© BIP

De vierde editie van Frunch - een samenvoeging van friday en lunch - gaat deze vrijdag van start. Al wie zijn vrijdagmiddag wil doorbrengen met lekker eten, live muziek en een bar kan elke week opnieuw terecht op het binnenplein van het Brusselse informatiepunt (Bip), aan het Koningsplein. 

Met ongeveer 10.000 bezoekers in 2016 is Frunch stilaan uitgegroeid tot een vaste waarde in het Brusselse zomeraanbod. Het concept is dan ook aantrekkelijk: op het binnenplein van het Bip verschijnen elke vrijdagmiddag verschillende foodtrucks om de hongerige magen te stillen. Bezoekers kunnen steevast kiezen uit minstens drie verschillende keukens, want onder andere Mexicaanse wraps, Italiaanse panini's en Libanese mezze's zullen er te verkrijgen zijn. 

Met een cocktail of frisdrank in de hand wordt het einde van de werkweek op die manier nog aangenamer. In de zomermaanden zal het Bip ook ieder weekend zijn binnenplein openstellen, waar een terras met dezelfde infrastructuur als de Frunch en ontspannende loungemuziek voor de sfeer zullen zorgen.

Frunch is iedere vrijdag open van 12.00 tot 14.30 uur en dit nog tot en met 15 september. 

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
BRUZZ Magazine
deze week
  • Onderzoeksrechter Anne Gruwez: 'De mens is altijd meer dan die ene vreselijke daad'
  • Ronde van Brussel : Sint-Gillis
  • Bruggenbouwer Laurent Ney: 'Ik droom van bruggen'
  • Hier vind je BRUZZ in de stad
  • Archief
deze week
Neem een abonnement