Hotspots: Sint-Agatha-Berchem

1616 HOTSPOTS brasserie-de-la-gare-2

La Brasserie de la Gare


Tegenover het treinstation overleeft een Brussels filmdecor, waar Madame Chapeau nog lijkt te smikkelen. Een absolute aanrader voor smeuïge klassiekers: steak tartaar, garnalenkroketten en vol-au-vent maison.

Gentsesteenweg 1430, 1082 Sint-Agatha-Berchem

1616 HOTSPOT belk do

Belk’do

Tricolore keuze aan artisanale en biologische producten in één café-boetiek met proeverij. Geschenkkorven vol originele viooltjesconfituur, lokale mosterd, honing, Simone a Soif!-limonades, streekbiertjes en pure Skot’Tiche-whisky.

Kerkstraat 17, 1082 Sint-Agatha-Berchem

1616 HOTSPOT wilderbos

Wilderbos

Naast Kattebroek en de Zavelenberg zorgt het slingerende en heuvelende Wilderbos in alle jaargetijden voor verpozing. De site is beschermd om zijn unieke plantengroei. Met poelen en vlonders en plekjes zat om verstoppertje te spelen.

Via de Groendreefstraat

1616 galy sport

Galy Sport

Rechtstreekse invoerder van honderd merken van ski- en surfkledij. De skiërsvakkennis begint hier bij de 3D-voetscan. In een ander seizoen is Galy Sport een grot van Ali Baba voor outdoorsportoutfits.

Technologiestraat 11, 1082 Sint-Agatha-Berchem

1616 Dkantine krooncafe

Dkantine

Midden in een oase aan rust en met zicht op de idyllische Oude Kerk en gemeenschapscentrum De Kroon baadt het terras van Dkantine in volle zon. Om luilekker te genieten.

J.B. Vanden-drieschstraat 19, 1082 Sint-Agatha-Berchem

De Ronde: Sint-Agatha Berchem

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober slaat BRUZZ zijn tenten op in de negentien gemeenten. Dit is de gemeente SINT-AGATHA-BERCHEM.
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?