Man zwaargewond bij verkeersongeval in Schaarbeek

© PhotoNews
| Een ambulance.

In de Masuistraat in Schaarbeek is woensdagochtend een man zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. Dat meldt de lokale politie Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node). De man viel uit een bestelwagen die aangereden werd door een voertuig dat net voordien betrokken was bij een aanrijding. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 9u op het kruispunt van de Masuistraat met de Koninginnelaan. Daar botsten twee voertuigen in nog onduidelijke omstandigheden tegen elkaar. Een van die voertuigen werd door de klap gekatapulteerd en botste tegen een geparkeerde bestelwagen. Die bestelwagen was net een levering aan het uitvoeren en door de klap kwam de man die in de laadruimte aanwezig was, ten val. Hij raakte daarbij zwaargewond en werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie stelde een veiligheidszone in en nam van de twee bestuurders die betrokken waren bij het ongeval, een alcoholtest af. Die bleek negatief maar op de resultaten van de drugtest is het nog even wachten. De juiste omstandigheden van het ongeval worden ook nog verder onderzocht.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees meer over

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?