Populaire blog: ‘Tips from a waitress’ restauranttips op maat

Bekijk ook de afspeellijst: BRUZZ radio

Dominique Deslauriers komt oorspronkelijk uit Montréal maar werkt sinds 2009 als ober in Brussel. Zij gidst je via haar blog ‘Tips from a waitress’ door de Brusselse HORECA-scene en helpt je het perfecte eetadres vinden op elk moment van de dag.

Haar verhaal begon met korte Instagram- of Facebookposts over haar restaurantbezoekjes. In augustus 2021, toen de restaurants weer opengingen na de covidmaatregelen, maakte ze snel verschillende reservaties. Toen een collega opperde om een blog te starten, ging de bal aan het rollen.

Op haar blog kan je voor elk moment van de dag verschillende tips terugvinden. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende restaurantjes vinden om op maandag te gaan lunchen en dineren of om gewoon iets te gaan eten in de namiddag of de late avond. Ze verklapt ons haar drie gouden parels in Brussel: La bonne chère, Les Petits Bouchons en Chandigarh.

La bonne chère in de Marollen is momenteel haar favoriete restaurant. In Les Petits Bouchons heerst een warme sfeer en ze koken enkel met seizoensgroenten. Tot slot, Chandigarh is een restaurant met een vegetarische, Indische keuken, waar Deslauriers helemaal weg van is.

Daarnaast geeft ze ook tips waar je in Brussel kan genieten van goede wijn.

Herbekijk hierboven het gesprek op BRUZZ radio of klik door naar tipsfromawaitress.be

Lees meer over
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?