Deze nieuwigheden ontdek je binnenkort op BRUZZ

Bekijk ook de afspeellijst: dinsdag 1 september 2020

September is ook bij BRUZZ een frisse start met heel wat nieuwigheden. Luana Difficile, die je kent van Big City, lijst ze in sneltempo voor je op. Wat mag je de komende weken en maanden allemaal verwachten op onze BRUZZ-kanalen?

Wake up Brussels

Hoe moet het na de coronacrisis verder met onderwijs, cultuur, jeugd en sport, of mobiliteit? En hoe staat het met Europa?

Vijf weken lang gaat BRUZZ op zoek naar antwoorden. We zenden elke vrijdag live uit vanuit de stad. Nu vrijdag (4/9) staan we stil bij cultuur na corona in Brussel, vanop de Varkensmarkt aan jeugdtheater BRONKS.

  • Volg de uitzending live op BRUZZ radio, BRUZZ tv en online, van 13u tot 18.30u
  • (Her)bekijk hier alle bijdragen

Op school

Ook de scholen gaan weer open. In een nieuwe tv-reeks zien we hoe jongeren dit schooljaar beleven, binnen en buiten de muren van de school.

  • Binnenkort op BRUZZ tv

Brussel in 1B

En er wordt weer gevoetbald. De Brusselse clubs Union Saint-Gilloise en RWDM zitten allebei in tweede klasse (1B). Wij volgen hen op de voet en na elke match volgt er een uitgebreid verslag mét achtergrondverhalen.

Ontdek de nieuwe DJ-shows op BRUZZ

’s Avonds zet BRUZZ radio in op bubbelfeestjes. Met niet minder dan acht nieuwe dj’s en muziekconcepten brengen we je het beste uit de Brusselse nightlife- en muziekscene.

Sound of the City

BRUZZ telt meer dan 50 avond-dj's. Stuk voor stuk mensen met een passie voor muziek en Brussel. Hoog tijd om ze te leren kennen! In deze nieuwe online reeks kruipen we in de oren van onze avond-dj's. Ze delen niet alleen hun muziek maar ook hun favoriete geluiden van de stad.

A La Carte

In A La Carte bespreken we de Brusselse actualiteit met de m/v/x die mee het nieuws heeft bepaald. Binnenkort verhuist het programma naar tv en krijgt het een nieuwe presentator: Luckas Vander Taelen.

  • Vanaf 17 september op BRUZZ tv en BRUZZ.be

BRUZZ Select Cultuurspecial 2020

Los van de coronacrisis werkt Brussel onverdroten aan een spannend nieuw cultuurseizoen. BRUZZ selecteert en presenteert een mooie reeks highlights in de nieuwe BRUZZ Select Cultuurspecial.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees meer over

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?