Voetbalclub RWDM heeft met 2-3 gewonnen op bezoek bij Bergen. Molenbeek moest weer eens wachten tot in het absolute slot van de wedstrijd, tot Haidara de winning goal maakte, om de drie punten mee te nemen. RWDM blijft zo vier punten voorsprong behouden op Rebecq in het klassement.

Bij de rust stond RWDM 2-1 in het krijt. Cissé had de bezoekers na amper een minuut spelen al voorsprong gebracht. Maar op het half uur maakte Dauby gelijk en tegen de gang van het spel in kwam Quévy-Mons zelfs op voorsprong via Canard.

Met de inbreng van Somé voor Lutula in de tweede helft ging Molenbeek op zoek naar de gelijkmaker. Het was ook Somé die in minuut 63 zijn ploeg langszij bracht. Centrale verdediger Haidara trok RWDM helemaal over de streep in de laatste minuut van de wedstrijd. En zo barstte een Brussels volksfeest los in Bergen.

Viering na de wedstrijd:

Het seizoen van RWDM

Op de laatste speeldag in derde amateurklasse speelt RWDM zondag in het Edmond Machtensstadion tegen Doornik. Het seizoen van de gedoodverfde Brusselse titelfavoriet liep niet altijd zoals gewenst. Met onder meer een trainersontslag. Maar uiteindelijk staat RWDM nu op één overwinning van de titel. Herbeleef het seizoen met artikels en video's van BRUZZ.