Kunstenfestivaldesarts stelt programma voor in Beurscafé

EVC
© brusselnieuws.be
25/04/2013
Donderdagavond stelt het Kunstenfestivaldesarts het programma van de 18de editie voor aan het grote publiek. Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur in het café van de Beursschouwburg om vragen te stellen aan de organisatoren.

De 18de editie van het kunstenfestival loopt van 3 tot 25 mei. Het programma zit zoals steeds goed vol, met 33 artistieke projecten en de deelname van 300 kunstenaars uit 18 landen, 160 voorstellingen en twee tentoonstellingen. Niet iedereen ziet het bos nog door de bomen. Vandaar de voorstelling van het programma vanavond in het Beurscafé, waarna iedereen vragen mag afvuren.

Ook tijdens het festival staat interactie met het publiek centraal. Na elke tweede voorstelling gaan de kunstenaars in gesprek met het publiek terwijl een moderator alles in perspectief plaatst.

Ook inhoudelijk is er interactie met de Brusselse leefwereld. 'Ergens Hier' is het eindpunt van een langlopende samenwerking tussen het festival en de Vier Windenschool in Molenbeek. Ze kijken met een andere blik naar hun beurt.

Voorts brengen een tiental jongeren van jeugdhuis Congo verslag uit over de voorstellingen op een blog.

Het festivalcentrum bevindt zich in de Beursschouwburg. Dat is elke dag open vanaf 18 uur. Elke vrijdagavond zijn er gratis performances en special acts. De opening is op 3 mei om 23 uur.

Tickets te koop via 070-222.199.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Cultuurnieuws

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni