Basic-Fit Brussels verloor vrijdagavond in de allerlaatste minuut van Limburg. Met een korf net voor het eindsignaal slaagden de Limburgers erin om de score te brengen op 80-78.

Alweer een nederlaag voor de Brusselaars, de negende op rij al. Nochtans zag het er in de tweede helft vrij goed uit voor Basic-Fit. Nadat de Brusselaars heel zwak aan de partij waren begonnen, lieten ze in de tweede helft toch hun tanden zien. Ze slaagden er zelfs in om de achterstand die ze in het begin van de wedstrijd opliepen in te halen. Aan het einde van het derde kwartier lag Brussels zelfs even voor.

Volgens waarnemers liet Brussels bij momenten opnieuw flarden zien die herinneringen opriepen aan de ploeg die vorig jaar zo’n schitterend seizoen neerzette. De wedstrijd bleef spannend tot de allerlaatste minuut. 12 seconden voor de eindbuzzer staat het nog 78-78. Twee seconden voor het einde gebeurt het dan: Desiron pakt een rebound en scoort. 80-78 is de eindstand.