Burger King landt in Brussel

Het eerste filiaal van hamburgerketen Burger King in het Brussels gewest komt in Oudergem. Een oud Quick-restaurant op een supermarktparking langs de Vorstlaan wordt gerenoveerd. De opening volgt midden september.

Niet de Anspachlaan, niet het Louiza-rondpunt maar wel de Vorstlaan in Oudergem mag het eerste Burger King-filiaal van het Brussels gewest verwelkomen. Dat schrijft La Dernière Heure en kon onze redactie verifëren. Burger Brands, het bedrijf achter de fastfoodketen, heeft namelijk een aanvraag tot renovatie voor een oud Quick-pand ingediend bij de gemeente Oudergem. Die aanvraag is goedgekeurd zonder opmerkingen. 

De volledige renovatie van het oude pand moet rond zijn in september. Het Quick-logo gaat dan op de schop en ook het kenmerkende piramidale element aan de ingang moet wijken. Midden september zal het restaurant de deuren openen.

© Google Maps / Peter Dhondt

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?