Train Drops of Jupiter (Tell Me), artwork cd met Charlie Colin (links)

Charlie Colin (links) op het artwork van de Train-hitsingle "Drops of Jupiter (Tell Me)"

Charlie Colin van Amerikaanse rockband Train sterft na val in douche in Brussel

SD
© BRUZZ
23/05/2024

Charlie Colin (58), medeoprichter van de Amerikaanse rockband Train, bekend van hits als 'Drops of Jupiter', is overleden na een val in een douche in Brussel. Dat schrijven verschillende media, en het overlijden wordt bevestigd door de band zelf.

Colin zou in een tragisch ongeval gevallen zijn in de douche terwijl hij op een huis paste voor vrienden in onze hoofdstad. Die vrienden zouden hem vijf dagen geleden gevonden hebben bij het terugkomen van hun reisje. Het nieuws wordt bevestigd door zijn zus aan Variety.

De voormalige rockster zou al een tijdje in Brussel verblijven om er muziekles te geven in een conservatorium, schrijft de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ nog.

Colin was de bassist van de band Train, bekend van wereldhits als 'Hey, Soul Sister', 'Drops of Jupiter' of nog 'Drive By'. Hij was in 1993 medeoprichter van de band, maar werd in 2003 ontslagen door drugsmisbruik.

De band zelf postte op sociale media een eerbetoon aan hun voormalige bassist: "Je bent een legende, Charlie. Ga die engelen maar betoveren", klinkt het.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni