Het Jacques Francksquare in Sint-Gillis

| Het Jacques Francksquare in Sint-Gillis.

Nieuwe oproep naar getuigen van dodelijke schietpartij in Sint-Gillis

© Belga
28/03/2024

Het Brusselse gerecht heeft een nieuw opsporingsbericht verspreid over de schietpartij die op 14 februari het leven kostte aan een 23-jarige man in Sint-Gillis. Kort na de feiten had het Brusselse parket al een oproep naar mogelijke getuigen gedaan, vandaag gebeurt dat opnieuw.

Bij de schietpartij op woensdag 14 februari 2024, om 05.52 uur, kwam de 23-jarige Badreddine Jammal om het leven op het Jacques Franckplein in Sint-Gillis. Vermoed wordt dat het incident deel uitmaakte van een territoriumstrijd tussen twee drugsbendes.

Op 16 februari werd al een eerste opsporingsbericht verspreid, waarin gezocht werd naar mensen die getuige waren geweest van de feiten, of het slachtoffer kenden en nuttige informatie over hem konden geven.

In het opsporingsbericht dat donderdag de wereld wordt ingestuurd, is de politie nog steeds op zoek naar belangrijke getuigen die informatie zouden hebben over de schietpartij. Discretie wordt verzekerd, klinkt het.

Wie informatie heeft over de feiten, kan contact opnemen met de politie via opsporingen@police.belgium.eu, of via het gratis nummer 0800/30 300.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Justitie , Jacques Franckplein , sint-gillis , dodelijke schietpartij , drugsproblematiek

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni