European Sleeper werkt samen met Trainline voor ticketverkoop nachttreinen

SD
© BRUZZ
22/05/2024

Het Nederlands-Belgische spoorbedrijf European Sleeper verkoopt voortaan tickets voor zijn nachttreinen ook via Trainline, een veelgebruikt platform onder buitenlandse toeristen. De nachttrein vertrekt drie keer per week vanuit Brussel naar onder meer Praag en Berlijn.

"De samenwerking met Trainline is een belangrijke mijlpaal voor European Sleeper", zegt Chris Engelsman, medeoprichter van European Sleeper. "Door onze tickets beschikbaar te maken op het toonaangevende onafhankelijke trein- en busreisplatform, kunnen we een naadloze en gemakkelijke boekingservaring bieden en meer mensen aanmoedigen om nachttreinen te kiezen als een comfortabele en milieubewuste manier om Europa te verkennen."

European Sleeper spoort sinds eind mei 2023 vanuit Brussel, via onder andere Antwerpen en Amsterdam, naar Berlijn. Een jaar later werd de lijn verlengd, met nu ook haltes in Dresden, Bad Schandau in het nationaal park Saksisch Zwitserland, en eenmaal in Tsjechi√ę in Decin en Usti nad Labem - twee steden aan de rivier Elbe - om uiteindelijk aan het einde van de rit aan te komen in de hoofdstad Praag.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Mobiliteit , European Sleeper , nachttrein , Brussel Kort

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni