Opnieuw bagage achtergebleven op Brussels Airport

Op Brussels Airport zijn dinsdagochtend opnieuw koffers blijven staan. Dat bevestigen de luchthaven en luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines. De oorzaak is te zoeken bij zieke personeelsleden van bagageafhandelaar Swissport.

Brussels Airport bevestigt het bericht van Travel Magazine. "Dinsdagochtend kampte Swissport met een tekort aan chauffeurs", is te horen. Dat zou te wijten zijn geweest aan te veel zieken bij het bedrijf.

"We hebben zoveel mogelijk vluchten vertraagd, zodat de bagage toch mee kon", zegt Kim Daenen van Brussels Airlines. "Maar desalniettemin is er bagage achtergebleven."

Het zou gaan om enkele tientallen koffers. "De situatie was dus zeker niet te vergelijken met zaterdag. Op weekdagen hebben wij ook veel bestemmingen waar dagelijks toestellen naartoe vliegen, dus de achtergebleven koffers zullen snel op hun bestemming zijn."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?