Opsporingsbericht: overval Tom&Co in Laken

© Federale Politie
| De politie zoekt de dader van een gewapende overval, van ongeveer 20 jaar oud.

Op 14 juni werd in Laken een gewapende overval gepleegd op de dierenwinkel Tom & Co in de Houba de Strooperlaan. De politie zoekt de dader van ongeveer 20 jaar oud.

Op 14 juni 2019, omstreeks 16u20, werd in Laken een gewapende overval gepleegd op de winkel “TOM&CO” in de Houba de Strooperlaan.

Een jongeman gaat de winkel binnen en begeeft zich onmiddellijk naar de werkneemster. Hij toont zijn vuurwapen en dwingt haar naar de kassa te gaan, waarvan hij de inhoud eist. Zij opent de kassa en de dader grijpt de bankbiljetten en steekt die in zijn rugzak. De dader laat echter enkele bankbiljetten in de kassa liggen en gaat richting uitgang. Maar na enkele stappen, bedenkt hij zich en pakt hij ook de resterende bankbiljetten mee. Daarop verlaat de dader de winkel en vlucht hij te voet weg.

De dader is rond de 20 jaar en heeft een getaande huidskleur. Hij is mager gebouwd en ongeveer 1m70 lang. Hij heeft bruine ogen, donker haar en een beginnende snor.

Op het ogenblik van de feiten droeg hij een blauwe jeans, een zwarte sweater met kap, blauwe sportschoenen met witte zolen en een zwarte muts. Hij had ook een grijze rugzak van het merk “Convers-All Star” bij zich.

Herkent u deze dader of hebt u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 /30 30 0.

Getuigenissen kunnen ook worden gestuurd naar opsporingen@police.belgium.eu.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?