RWDM via Facebook 

RWDM-aanvaller Frederic Soelle Soelle slachtoffer van zwaar ongeval

© BRUZZ
24/04/2024

De 18-jarige aanvaller van voetbalploeg RWDM Frederic Soelle Soelle was afgelopen donderdag betrokken bij een auto-ongeluk. Hij hield er een heupfractuur en meerdere breuken in het gezicht aan over, maar mocht intussen al terug naar huis.

Vorige week botsten op de Leuvensesteenweg in Hever (Boortmeerbeek) een vrachtwagen en een auto frontaal op elkaar nadat die laatste was afgeweken van zijn rijvak. De bestuurder van de auto werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en ook de bestuurder van de vrachtwagen werd voor verzorging opgenomen.

Woensdag communiceerde RWDM dat de autobestuurder speler Frederic Soelle Soelle was. Toen hij terugkeerde naar huis na de trainingssessie in Tubize verloor Soelle Soelle de controle over zijn voertuig nadat hij onwel werd achter het stuur.

De speler liep een heupfractuur en meerdere breuken in het gezicht op. Na dit weekend in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, is hij naar huis teruggekeerd maar zal hij de komende dagen nog steeds onderzoeken moeten ondergaan. Het is nog onduidelijk hoelang zijn revalidatie zal duren.

Soelle Soelle ruilde nog maar in februari KV Mechelen in voor RWDM. Hij tekende een contract van drieënhalf jaar.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Jans-Molenbeek , Sport , Frederic Soelle Soelle , RWDM , ongeval

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni