Twee zwaargewonden bij ongeval in Schaarbeek

© Infos Bruxelles
| Bij het ongeval waren drie wagens betrokken.

Zaterdagnacht zijn bij een ongeval met drie wagens in Schaarbeek twee personen zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hun leven was even in gevaar, maar hun toestand is nu stabiel.

Ongeval Schaarbeek
© Infos Bruxelles
| Het ongeval op de Helmetsesteenweg.

Het ongeval gebeurde zaterdagnacht rond 3 uur op de Helmetsesteenweg in Schaarbeek, zegt Audrey Dereymaeker, woordvoerster van de politiezone Brussel-Noord. Twee personen moesten in kritieke toestand worden afgevoerd naar het ziekenhuis, maar hun toestand zou ondertussen opnieuw stabiel zijn. Een deel van de steenweg werd even afgesloten voor het verkeer.

Op sociale media circuleert ook een filmpje van een ander ongeval in Schaarbeek, dat vrijdagnacht plaatsvond op de Haachtsesteenweg. Daarbij zou een automobilist een rood licht genegeerd hebben en zo op een andere wagen zijn ingereden.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?