| Bockstaelplein.

Dader vlucht na steekpartij op Bockstaelplein in Laken, slachtoffer buiten levensgevaar

© belga
10/03/2024

Op zaterdag 9 maart is de politie van Brussels Hoofdstad/Elsene opgeroepen voor een steekpartij als gevolg van een uit de hand gelopen discussie tussen twee mannen op het Bockstaelplein in de Brusselse deelgemeente Laken. Het slachtoffer, dat wilde tussenkomen, is buiten levensgevaar. De dader is gevlucht, zo meldt de politie.

De steekpartij vond plaats omstreeks 22.00 uur zaterdagavond. Eens de politie ter plaatse was, werd het slachtoffer bebloed aangetroffen op straat.

"Uit de informatie die we ter plaatse kregen zou deze zijn tussengekomen in het kader van een discussie tussen twee personen", aldus Ilse Van de keere, woordvoerster van de Brusselse politiezone.

De verdachte was bij aankomst van de politie al gevlucht. Uit veiligheidsoverwegingen werd een perimeter ingesteld rondom de plaats delict.

De gewonde man die wilde tussenkomen werd overgebracht naar het ziekenhuis en is niet in levensgevaar. "De feiten hebben zich vermoedelijk afgespeeld in de familiale sfeer", aldus Van de keere. "Het onderzoek loopt."

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni