Vermiste Jennifer (12) uit Ukkel terecht

© dhnet.be / child focus

Het twaalfjarige meisje uit Ukkel, Jennifer is terecht. Dat melden de het Brussels parket, de Federale Politie en Child Focus. Het meisje verdween woensdag. Maar is in goede gezondheid terug thuis.

Het 12-jarige meisje die woensdag verdwenen was, is deze vrijdagavond rond 20u30 op eigen houtje naar huis terug gekeerd. Het meisje verkeert op het eerste zicht in goede gezondheid. Toch wordt het meisje, volgens RTL Info, medisch onderzocht. Ze zal eveneens later dit weekend verhoord worden.

Child Focus, dat in de loop van deze week een opsporingsbericht verstuurde, geeft geen extra informatie vrij. Het gaat immers om een minderjarige. We weten enkel dat het meisje woensdag niet op school was toen haar moeder haar op de middag kwam ophalen. Het Brussels parket omschreef de verdwijning als "verontrustend, gezien haar jonge leeftijd, 12 jaar". Ook vandaag stuurde de Federale Politie nog een opsporingsbericht uit.

Het meisje is vanavond dus uit eigen beweging terug naar huis gekomen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?