Zaventemse jongere vermist in Bosnië

© RV
| De 23-jarige Gert-Jan Dobbelaere vertrok op 27 juli alleen naar de Balkan. Hij heeft sinds eind juli niets meer van zich laten horen.

De 23-jarige Gert-Jan Dobbelaere was op vakantie in de Balkan, maar heeft sinds 27 juli niets meer van zich laten horen. Zijn familie is radeloos. Intussen is de Cel Vermiste Personen van de politie een onderzoek gestart.

De broer van Gert-Jan heeft een oproep gedaan op sociale media, op zoek naar meer informatie over zijn broer. Die is sinds eind juli spoorloos. Hij vertrok alleen op reis naar de Balkan met zijn auto. Hij belde voor het laatst naar huis vanuit Dubrovnik, maar zou voor het laatst gezien zijn in de Bosnische hoofdstad Sarajevo, op 29 juli. Enkele dagen later had hij terug naar België moeten keren, maar sindsdien geeft hij geen teken van leven.

De politie heeft een onderzoek gestart, samen met het parket Halle-Vilvoorde. Er wordt actief naar de 23-jarige Zaventemnaar gezocht, in samenwerking met Kroatië, Bosnië en de omringende landen. Ook Interpol en de ambassade zijn ingeschakeld.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees meer over

Nieuws uit Brussel in je mailbox?