| Villa op de Lenniksebaan in Dilbeek, waar de politie op zoek is naar het lichaam van Mohamed Harrouchy.

Zoekactie in Dilbeekse villa naar vermiste Brusselaar

ADD
12/02/2019

In een leegstaande villa in Dilbeek wordt gezocht naar het lichaam van een vermiste Brusselaar. Dat meldt La Dernière Heure. Het gaat om de villa waar enkele maanden geleden veel Brusselse jongeren opdoken omdat er een gerucht ging dat er veel geld verborgen lag. Het Brusselse parket bevestigt dat er in Dilbeek een zoekactie plaastvindt in een dossier van wederrechtelijke vrijheidsberoving.

De man naar wiens lichaam gezocht wordt, zou Mohamed Harrouchy (41) zijn. Die Brusselaar verdween op zondagavond 9 december 2018 nadat hij voor het laatst gezien was in de Portaelsstraat in Schaarbeek. Politie en parket verspreidden een opsporingsbericht maar tot nu toe kon er geen spoor gevonden worden.

Het vermoeden bestaat dat de man het slachtoffer werd van een afekening. Dinsdagochtend gingen dan zoekwerken van start in de leegstaande villa aan de Lenniksebaan in Dilbeek. Die kwam in november al in het nieuws toen bleek dat tientallen Brusselse jongeren er probeerden in te breken. Die waren gelokt door een hardnekkig gerucht dat er in de woning veel geld te rapen valt. Dat gerucht werd toen door de politie en de eigenaar van de villa ten stelligste ontkracht.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , actua

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni