Alles kids! - Racen met een nachtkastje

Het kinderfeest Alles kids! van Gemeenschapscentrum Everna is al enkele jaren een dag om naar uit te kijken. Voor de vijfde editie, die plaatsvindt op zondag 26 september, bokste het Everna-team andermaal een gevarieerd programma in elkaar om duimen en vingers bij af te likken.

Kokliko 'Theatre mag om 14.00u de spits afbijten met De legende van Zonhoria (5+, 25 min.), een interactieve voorstelling met een ecologische boodschap van ene professor Amnesia, die zoals u al kunt raden, aan geheugenverlies lijdt.

Aansluitend trakteert Circus Hoetchatchov met Wat een papa leiden kan de 4-plussers op hilarisch acrobatenwerk (14.30, 55 min.).

Om 17.00u hernemen Piet Maris en Théophane Raballand van Jaune Toujours hun veelgeprezen productie Ik en den Theo/Moi et le Theo (3+) over twee mannen die amper elkaars taal spreken, maar elkaar toch vinden in de muziek.

Een hele dag op je krent zitten, dat kan natuurlijk niet op een kinderfeest en dus zijn er ook heel wat doorlopende activiteiten voorzien waaraan de kids kunnen deelnemen (13.30 > 18.00). Bijzonder leuk lijkt ons

De autorenbaan van De Figuranten, een parcours met maffe racewagentjes gebricoleerd uit oude nachtkastjes en tafels. Wij zijn al onderweg!

:: Alles kids!

26/9, 13.30 > 18.00, €7, GC EVERNA, Sint-Vincentiusstraat 30, Evere, 02-247.03.40


Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees meer over