awel merci

Overvaller frietkot neemt enkel friet en sauzen mee

© creative commons Drip en Jo
| De 32-jarige man had een lading friet, sauzen en blikjes drinken gestolen (archiefbeeld).

In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie van de zone Marlow een wel erg eigenaardige diefstal ontdekt. Een bestuurder van een deelauto had ladingen friet, sauzen en blikjes frisdrank gestolen.

Politie-agenten van de zone Marlow (Oudergem, Ukkel en Watermaal-Bosvoorde) ontdekten de diefstal omdat de bestuurder zonder licht door de wijk Kalevoet reed, in het zuiden van Ukkel. Toen agenten de auto onderzochten, ontdekten ze meerdere pakken verse friet, potten met saus en blikjes frisdrank. Dat schrijft La Dernière Heure en bevestigt de politiezone aan BRUZZ.

De bestuurder reed in een auto van Zipcar. Hij was niet onder invloed, maar kon of wilde op dat moment geen verklaring afleggen. Toen de agenten de gps-geschiedenis bekeken, konden ze de route van de bestuurder nagaan. Zo vonden ze, dicht tegen de grens met Drogenbos een frietkot waarvan het slot was geforceerd. De 32-jarige man is meegenomen voor verhoor naar het politiebureau, maar na een paar uur vrijgelaten, zo meldt de woordvoerder van de politiezone nog.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?