Brussel Helpt

Brussel Helpt de babytheek: schrijf je in voor een take-away spaghetti

Bekijk ook de afspeellijst: donderdag 8 oktober 2020

De inschrijvingen zijn geopend: met Brussel Helpt kan je ook dit jaar zelf een spaghetti aanbieden of bestellen. Zo steun je de Babytheek, een uitleendienst voor babyspullen. Dit jaar gaat alles corona-proof door en worden er enkel take-away spaghetti's aangeboden.

Met 'Brussel Helpt', onze jaarlijkse steunactie, kiezen we dit jaar voor de Babytheek Brussel. Dat is een uitleendienst voor spullen die een baby nodig heeft in de eerste 12 maanden na de geboorte.

Zoals de traditie het intussen voorschrijft, ligt de focus op een lekker bord spaghetti. Trommel op 28 november nauwe contacten op en bestel je samen spaghetti bij een Brusselaar in jouw buurt. Je kan ook zelf achter de kookpotten staan en zo Brussel uitnodigen om bij jou spaghetti te komen afhalen. Wie nog op een andere manier de actie wil steunen, kan ook een abonnement doneren.

Belangrijk: Brussel Helpt verloopt dit jaar volledig corona-proof en voorziet ook het nodige materiaal voor de afhaalmaaltijden.

De inschrijvingen zijn sinds vandaag open, alle informatie vind je op brusselhelpt.be.

Steun Brussel Helpt

Steun Brussel Helpt en neem op 28 november 2020 deel aan de take away-editie van de Grootste Spaghettislag ter Wereld, ten voordele van Babytheek Brussel.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?