— Brussel kiest in jouw gemeente

Brussel Kiest 2018

Alle lijsten en alle kandidaten op BRUZZ

© Ivan Put

Alle Brusselse lijsten en alle kandidaten zijn bekend én je vindt ze op BRUZZ. Per gemeente lijsten we alle partijen op en per partij alle kandidaten. Van alle Nederlandstalige kandidaten vind je ook een kleine biografie.

Brussel Kiest 2018. Onder dat logo brengt BRUZZ al het Brusselse verkiezingsnieuws samen. Alle lijsten en kandidaten vind je terug op BRUZZ.be, en dat netjes opgedeeld per gemeente. Je kan de gemeente bovenaan elke pagina kiezen en daar naar de lijsten in jouw gemeente doorklikken.

Daarnaast brengt BRUZZ ook alle informatie die je nodig hebt om op 14 oktober een doordachte stem te kunnen uitbrengen: een portret van elke gemeente, maar ook analyses van de afgelopen legislatuur en de standpunten van de belangrijkste uitdagers. En dat doen we op al onze platformen: online, radio, televisie en in ons magazine.

BRUZZ is ook de plaats waar de Nederlandstalige kandidaten met elkaar in debat treden. Elke middag tussen 12 en 14 uur legt Jeroen Roppe hen jouw vragen voor; vragen die je kan stellen via BRUZZ.be of via het Whatsapp-nummer 0489 988 988.

Het resultaat hoor je op 98.8 FM, en zie je op BRUZZ.be en op televisie, na de gemeenteportretten in BRUZZ 24.

Brussel kiest

Het meest recente nieuws vind je terug op Brussel Kiest, samen met de resultaten van de Brusselse stembusgang van zes jaar geleden en alle kandidaten voor de verkiezingen van dit jaar in jouw gemeente. Op 14 oktober voegen we daar de uitslagen aan toe.

Al onze expertise van de voorbije maanden en jaren wordt ook gebundeld in een extra verkiezingsspecial van het BRUZZ-magazine.

Op 26 september vind je zo in de vertrouwde BRUZZ-displays en ophaalpunten de ultieme gids met alle cruciale informatie die je nodig hebt om je oordeel te kunnen vormen bij het stemmen in jouw gemeente.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?