BRUZZ LIVE @ Couleur Café

logo_couleur_cafe_2022.png


De zomer start pas écht met Couleur Café. BRUZZ is er opnieuw bij in het Ossegempark in Laken van 24 tot 26 juni. Verwacht veel sfeer, verrassende reportages vanop het terrein en gezellige babbels met artiesten in en rond de BRUZZ-bus.

-- Dit mag je verwachten...

  1. Op BRUZZ.be en social media krijg je beeld en geluid vanop het terrein en zie je hoe onze reporters Maya, Gunnar en Bram het festival beleven.
  2. Van vrijdag tot zondag wordt er van 16 uur tot 20 uur live radio gemaakt in de BRUZZ-bus met Gunnar, Manon en Celine. Zij brengen je op de hoogte van het laatste nieuws, ontvangen artiesten op de bus en laten je meegenieten van een aantal optredens. Luister via 98.8 FM of kijk live op BRUZZ.be.
  3. Op vrijdag en zondag gaan we live naar het festivalterrein in BRUZZ 24 en krijg je een Best Of van de drie festivaldagen.

Zelf op Couleur Café? Kom dan zeker langs aan de BRUZZ-bus om je favoriete artiest te zien, speel een partijtje pingpong of maak een foto met je vrienden aan onze photo booth.

-- LIVE @ Couleur Café

Volg onze radio-uitzending live, van vrijdag tot zondag telkens van 16 uur tot 20 uur. Via BRUZZ radio, BRUZZ ICE of via de livestream hieronder.