BRUZZ ICE

Hier is BRUZZ ICE: een digitaal radiostation en label voor jong Brussel

Bekijk ook de afspeellijst: dinsdag 19 april 2022

Een nieuwe single van Frenetik? BRUZZ ICE. Party’s in Bloody Louis en C12? BRUZZ ICE. Adje op uitnodiging in de radioshow van FRONTAL? BRUZZ ICE. Een nieuw skatepark in Brussel? BRUZZ ICE. Een expo met werk van nationale en internationale street artists? Jazeker, BRUZZ ICE!

Elke dag presenteert Gailor Kiaku tussen 19 en 20 uur de BRUZZ ICE-radioshow op BRUZZ. Sinds meer dan een jaar speelt Gailor de meest recente drops en verklapt hij nieuwtjes over artiesten en opkomende events. Dat brengen we nu ook in een breder verhaal via BRUZZ ICE. Dat is een plek waar muziekgenres elkaar kruisen en nieuwe initiatieven hun weg kunnen vinden naar de buitenwereld, een plek voor iedereen die jong van geest is én houdt van alles wat opborrelt vanuit de stad.

bruzzice_qr.png

BRUZZ ICE is – zoals het hoort bij BRUZZ – op al onze kanalen zichtbaar. Toch springen twee platformen eruit. Via het Instagramkanaal krijg je stories binnen over onze deejays, geeft Gailor je wekelijks partytips, sturen we je speakers aan met onze ICE-singles en helpen we je de stad te ontdekken. Op onze digitale radiozender hoor je 24/7 de beste deejays uit Brussel. En je ziet hen ’s avonds ook letterlijk platen draaien via de livestream-functie in de player. Verwacht ook guestmixes, exclusieve dj-sets vanop de Brusselse festivals en veel meer.

BRUZZ ICE wordt kloppende hart van jong-BRUZZ.

Luister via onze player en volg BRUZZ ICE dagelijks!

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?