Radioschema BRUZZ opgeschud: Gunnar naar de ochtend, Manon in de vooravond

33784b13-manon2023.jpg
© BRUZZ
| Radiopresentatrice Manon
© BRUZZ
| Radiopresentatrice Manon

Vandaag, maandag 28 augustus, start het nieuwe radioseizoen op BRUZZ. Je hoort opnieuw de beste nieuwe muziek en elk halfuur krijg je een update van het Brusselse nieuws. En, het schema van de presentatoren is een beetje opgeschud.

9b8f01da-gunnar2023.jpg
© BRUZZ
| Radiopresentator Gunnar

De komende maanden word je ’s ochtends wakker met Gunnar, met aan zijn zijde afwisselend Rojin of Freya. Gewapend met een goeie portie Brusselse actualiteit kan je helemaal up-to-date aan je dag beginnen. Elke woensdagochtend maak je kans op filmtickets en op vrijdag maakt Saïd je helemaal klaar voor het weekend met een flinke dosis tips.

De Brusselse bedrijven kiezen de muziek

Bram-Radio
© BRUZZ
| Radiopresentator Bram

Opnieuw op de afspraak zijn Séverine en Bram. In D'Office met Séverine kiezen de Brusselse bedrijven opnieuw de muziek en bij de lunch van 12 uur tot 13 uur houdt Bram je gezelschap. Af en toe bloedserieus, soms entertainend, steeds nieuwsgierig terwijl de reporters in de stad de actuele vinger aan de pols houden.

Tickets voor de beste hiphopconcerten in Brussel

’s Namiddags houden afwisselend Amanda, Luana en Melina je gezelschap. Tips om na je werkdag de stad te gaan ontdekken krijg je dan weer van Manon vanaf 16 uur. Op vrijdag hoor je op dat moment Gailor met advies op maat voor een geslaagd weekend. Die laatste hoor je ook weer van maandag tot donderdag van 19 uur tot 20 uur met de beste nieuwe Belgische hiphoptracks.

Hij nodigt artiesten uit die hun nieuw project voorstellen en je hoort diehardfans over hun favoriete internationale artiest. Bovendien maak je elke week kans op tickets voor de beste hiphopconcerten in Brussel.

15583914-gailor2023.jpg
© BRUZZ
| Radiopresentator Gailor

Saïd die vliegt op zijn brommer opnieuw door de stad en trekt naar de meest bizarre plekken en tentoonstellingen met micro en camera in de hand.

Tijdens het weekend hoor je de vertrouwde stemmen van Thaïs, Mourad, Adam en Emilie en op zaterdag hoor je de eclectische mix, piekfijn samengesteld door Joey Coco. Op zondag duikt Paul McNally samen met jou de expatcommunity in.

Beste dj's uit het Brusselse nachtleven

logo BRUZZ ICE vierkant bruzzice

Elke avond hoor je vanaf 20 uur het beste uit het Brusselse nachtleven in BRUZZ ICE. Dit najaar duiken ook een aantal nieuwe namen op in dat schema; zo hoor je onder meer Entree (de voormalige Brusselse Jeugdhuizen) die nieuw talent een plek willen geven en ook het collectief Ninety Six, dat jong talent een platform wil geven, hoor je tweewekelijks op BRUZZ ICE.

Hoe luisteren?

Volg de Brusselse actualiteit ook via het Instagramkanaal van BRUZZ. De beste partytips, de nieuwste muziek en non-stop Brusselse dj's ontdek je via BRUZZ ICE.

Lees meer over
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?