Brad Pitt brengt bezoek aan expo Museum voor Schone Kunsten

Bekijk ook de afspeellijst: dinsdag 30 maart 2021

Brad Pitt (57) is maandag in alle stilte met een privéjet in Brussel geland. Daarna trok hij naar de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België (KMSKB) in Brussel.

Volgens HLN landde de Amerikaanse acteur maandag al rond 13.30 uur met zijn privéjet op Brussels Airport. Hij vloog via Luxaviation, een Belgische luchtvaartmaatschappij die gespecialiseerd is in VIP- en zakenvluchten.

De acteur werd maandagnamiddag gespot in onze hoofdstad bij het verlaten van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten, waar de belangrijkste verzameling beeldende kunsten van ons land te zien is. "Het gaat om een privébezoek, dat al langer gepland stond. Meer mogen wij helaas niet meedelen," aldus de woordvoerder van KMSK aan BRUZZ.

Na zijn bezoek aan de KMSKB trok Pitt maandagavond, volgens Het Laatste Nieuws, richting Hotel Amigo. In dat Brusselse luxueuze vijfsterrenhotel - waar eerder ook al U2 en Rihanna de nacht doorbrachten - zou hij de komende dagen verblijven. Hoe lang Pitt in ons land vertoeft en wat er de rest van de week op zijn planning staat, is niet duidelijk.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?