| Robbe Petitjean

Nieuwe programma's, dj's en stemmen op BRUZZ radio in 2021

10/01/2021

BRUZZ schudt zijn radioprogrammering grondig door elkaar. Met een nieuwe stem op stem op de ochtend, een vernieuwd middagprogramma, organisaties die mee platen kiezen en nieuw talent in de avondprogrammering houdt BRUZZ je thuis, op het werk en onderweg nog beter op de hoogte over actualiteit en entertainment.

Vanaf maandag 11 januari maakt Robbe Petitjean je klaar voor een nieuwe dag. De voormalige presentator van #ikluisterbelgisch serveert je straffe koffie, actualiteit uit Brussel en de wereld en een pittige muziekmix waar je wakker van wordt. Bizarre nieuwtjes en weetjes uit showbizzland krijg je uit eerste hand en Brusselaars vertellen bij Robbe wat er leeft in de stad.

In d’Office kiezen bedrijven en organisaties vanaf 10u de muziek. Séverine Champeaux brengt zo thuiswerkende collega’s weer dichter bij elkaar dankzij een sprankelende muziekselectie. Jonge, boeiende organisaties tonen zo ook wat Brussel in zijn mars heeft en laten je kennismaken met diensten waar je allicht niet eens van wist dat ze bestonden. Inschrijven kan via de programmapagina van d'Office met Séverine.

2019 radiostudio radio studio bram van de velde

| Bram Van De Velde

’s Middags stuurt Bram Van De Velde reporters de stad in. Zij vertellen in Whatzz Up? wat er op dat moment leeft in de stad en houden je tijdens je lunchbreak op de hoogte. Volg het live in de BRUZZ app en op ons tv kanaal.

Hot, chill en groovy

Muziekfreaks krijgen vanaf 19u de coolste nieuwe releases voorgeschoteld door Gailor Kiaku in ICE. Kraakvers en glashelder, van maandag tot en met donderdag. Wil je helemaal mee zijn met wat momenteel hot en chill is dan volg je best ook de ICE-playlist op Spotify.

Gailor Kiaku

Gailor Kiaku

Muzikaal grenzeloos in genres en tijd en is Friskobar Soweto op zondagavond. All thing groovy en met pittige verhalen achter de muziek. LERU$ brengt dan weer de (gesloten) clubs tot in je woonkamer. Op zaterdagavond brengt hij je met trance, acid, techno en jungle weer even in beweging.

Friskobar Soweto

Friskobar Soweto

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Cultuurnieuws, Robbe Petitjean, Bram Van de Velde, severine champeaux, ice, bruzz radio

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni