Will Smith woont trouwfeest van regisseur Adil El Arbi en journaliste Loubna Khalkhali bij

© adilelarbi / Instagram
| Bilall Fallah, Adil el Arbi, Loubna Khalkhali en Will Smith.

Dit weekend vieren Adil El Arbi (34) en Loubna Khalkhali (30) hun trouwfeest. Ze doen dat in Tanger, de heimat van hun familie, in het gezelschap van enkele bekende Belgen én wereldster Will Smith.

Adil El Arbi studeerde aan filmacademie in Brussel, Sint Lucas. Hij trouwde in 2021 al voor de Belgische wet met journaliste Loubna Khalkhali, die op de buitenlandredactie van de VRT werkt.

Met mederegisseur Bilal Fallah maakte El Arbi verschillende films, waaronder Image, Black, Patser en Bad Boys for Life. Voor Bad Boys for Life werkte het regissuersduo samen met wereldster Will Smith. Die kwam het bruidspaar feliciteren en het huwelijk met hen vieren in Tanger.

"Iedereen viel uit de lucht toen Will Smith plots de zaal binnen stapte, maar de echte ster van de avond was toch echt Loubna," zegt BRUZZ-redacteur Rojin Ferho. "Ze blies iedereen omver met haar prachtige looks. Ze beloofde al een full Moroccan experience en ze gaf ons zoveel meer dan dat."

Het koppel nodigde ook onder meer journalist Rudi Vranckx uit, net als actrice Eline De Munck en filmregisseur Michaël Roskam.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?